CURS STYLING – Conturarea stilului vestimentar personal

Follow me

Conturează-ți stilul vestimentar personal prin cele mai eficiente strategii de styling

Acest curs explorează regulile esențiale de care trebuie să ții cont pentru a-ți construi un stil vestimentar corect și coerent, precum și felul în care ținutele noastre de zi cu zi influențează felul în care suntem percepuți în societate.

Vei învăța următoarele:

– cum combini culorile corect, dar și cum te poți folosi de acestea, precum și de imprimeuri ca evidențiezi sau ascunzi aspecte ale siluetei tale;

identifici tendințele momentului și le integrezi în mod armonios în garderoba personală;

care sunt artificiile de styling prin care obții silueta ideală;

– cum faci shopping strategic și cum îți construiești garderobacapsulă;

– cum folosești moda pentru a deveni cea mai bună versiune a ta atât în concepția proprie, cât și în ochii celorlalți.

 • Cursul este împărțit în 3 module, fiecare modul având o durată de 3 ore. În total sunt 9 ore de curs, care se desfășoară pe parcursul unei zile (la alegere, vezi detalii mai jos).
  Cursul va fi disponibil în diferite zile, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. În acest fel, vei putea cu ușurință să îți sincronizezi programul personal cu agenda cursului nostru. Calendarul, precum si detalii de locatie vor fi comunicate direct celor înscriși.
 • Costul cursului este de 600 euro.
 • Bonus: La finalul cursului se alocă 30 minute de consultanță live cu Lucy Faur, moment în care ai oportunitatea să pui întrebări practice, de interes personal, vis-a-vis de garderoba ta sau de stilul tău vestimentar și să fii consiliat(ă) punctual, respectiv să primești sfaturi personalizate de la unul dintre cei mai apreciați specialiști ai industriei
 • Înscrierile se fac prin accesarea butonului “Înscrie-te la curs” sau prin telefon/mesaj/Whatsapp la numărul de telefon 0723634644.

Beneficiile Cursului de Conturare a Stilului Vestimentar

 • Nu vei mai cumpăra lucruri care nu ți potrivesc si astfel vei eficientiza la maximum banii cheltuiți pe haine, precum și timpul dedicat construrii ținutelor de zi cu zi.
 • Vei știi exact ce să porți în fiecare zi și cu fiecare ocazie întrucât vei stăpâni foarte clar felul în care se combină piesele vestimentare între ele, culorile și testurile, iar în același timp vei învață cum să le alternezi că să te avantajeze că și fizionimie, personalitate și activitate de zi cu zi.
 • Diploma de participare
 • Posibilitatea unui internship alaturi de unul dintre stiliștii de top ai industriei
 • Posibilitatea construirii unei cariere prolifice sub îndrumarea stilistului vedetelor, Lucy Faur.